Zakładki
Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 2 1 lub 40 GN 1 1 z ekranem dotykowym, systemem myjącym i sondą Wariant podstawowy Zobacz większe

Piec konwekcyjno - parowy Nano Max 20 x GN 2 1 lub 40 GN 1 1 z ekranem dotykowym, systemem myjącym i sondą Wariant podstawowy

219003

Nowy produkt

-odległość miedzy prowadnicami
- 67 mm-wymiary zewnętrzne
- 1091x1183x(H)1900 mm-ilość wentylatorów z autorewersem
- 4-moc/napięcie
- 43,5 kW/400 V-waga
- 322 kg
PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZENIA W PIECACHNANO MAX:-Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych-Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnegopowietrza zagwarantuje chrupiącą skórkę-Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°CMetoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkop

Więcej szczegółów

89 296,77 zł brutto

Więcej informacji

-odległość miedzy prowadnicami
- 67 mm-wymiary zewnętrzne
- 1091x1183x(H)1900 mm-ilość wentylatorów z autorewersem
- 4-moc/napięcie
- 43,5 kW/400 V-waga
- 322 kg
PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA I PIECZENIA W PIECACHNANO MAX:-Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-260°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych-Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs, ale także do wypieku chleba, gdzie podanie na początku wilgotnegopowietrza zagwarantuje chrupiącą skórkę-Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°CMetoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkop

Specyfikacja:

Do góry