Brak produktów
twardość ostrza 52-54 HRCrękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączeniaostrza noża ze stali nierdzewnej utwardzanej przez walcowaniemożna myć i wyparzać w zmywarcewymiar L długość ostrza
antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRCmożna myć i wyparzać w zmywarce
system HACCP - kolorowy uchwytwykonany z wysokiej jakośći stali X50CrMoV15antypoślizgowa rękojeśćergonomiczna i higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeńwymiar L długość ostrza
linia noży została zaprojektowana tak, aby połączyć produkt wysokiej jakości przy zachowaniu ergonomii użytkowaniaostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRCergonomiczna rękojeść wykonana z polipropylenu z dodatkową warstwą antypoślizgowąmożna myć i wyparzać w zmywarce
Nóż do pieczywa marki Yato o długości ostrza 205mm. Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są: bardzo ostre trwałe posiadają doskonałe właściwości tnące łatwe do czyszczenia Dzięki temu noże Yato doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii, zwłaszcza do...
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry