Brak produktów
YG-00080
Nowy produkt
Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.
Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.
Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz dzi
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Rondel do sosów ze stali nierdzewnej 20cm 2l
Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.
Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.
Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz dzi
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.
Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.
Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.
Co ważne, rondle wykonane ze stali typu 21/0 nie zawierają szkodliwych dla zdrowia ludzkiego manganu i niklu.
Specjalna konstrukcja dna kapsułowego rozprowadza ciepło równomiernie po całej powierzchni spodu, co zwiększa stopień wykorzystania ciepła i efektywność gotowania. Przekłada się to bezpośrednio na ich jakość oraz komfort pracy kucharza. Takie rozwiązanie zmniejsza również ryzyko przypalenia potraw.
Wkładka ferromagnetyczna w dnie pozwala na stosowanie rondli YATO na każdym rodzaju kuchenek, takich jak:
Boczne ściany rondla są wykonane z grubej stali, utrzymującej temperaturę dłużej niż standardowe naczynia ze stali typu 304.
W rondlach YATO zastosowano wyjątkowo masywne i nienagrzewające się, solidnie zamocowane uchwyty. Gwarantuje to bezpieczeństwo i wieloletnią trwałość użytkowania.
Pojemność | 2 l |
Średnica | 20 cm |
Wysokość | 6.5 cm |
Grubość ścianki | 0.8 mm |
Materiał ścianki | stal nierdzewna 21/0 |
Wykończenie powierzchni | satynowa |
Rodzaj dna | kapsułowe, trójwarstwowe |
Grubość warstwy zewnętrznej dna | 0.8 mm |
Materiał warstwy zewnętrznej dna | stal nierdzewna 430 |
Grubość wkładu kapsułowego | 4 mm |
Materiał wkładu kapsułowego | aluminium |
Pokrywka | nie |
Nitowane uchwyty | nie |
Nienagrzewające się uchwyty, rękojeści | tak |
Podziałka pojemności | nie |
Możliwość mycia w zmywarce | tak |
Odporność na uszkodzenia mechaniczne | tak |
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentów | tak |
Kompatybilność z płytami grzewczymi | elektryczne, indukcyjne, gazowe, ceramiczne |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry