Zakładki

Rondel do sosów ze stali nierdzewnej 20cm 2l

YG-00080

Nowy produkt

Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.

Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz dzi

Więcej szczegółów

70,85 zł brutto

Więcej informacji

20_cm_DIAMETER.png6%2C5_cm.png2_L.pngCOOKER_ELECTRIC.pngCOOKER_CERAMIC.pngCOOKER_INDUCTION.pngCOOKER_GAS.pngx3_BOTTOM.pngSS_21-0.pngWASHING_MACHINE.pngDETERGENT.png

Profesjonalny rondel do sosów, o wymiarach 20x6,5 cm oraz pojemności 2,0 l.

Rondel do sosów YATO Professional Kitchen Equipment przeznaczony jest do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonale nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju sosów.

Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 21/0, opracowanej specjalnie do użytku w gastronomii. Najważniejszą zaletą rondli wykonanych z tego rodzaju stali jest przewodzenie ciepła aż o 30% większe w porównaniu ze standardowymi rondlami wykonanymi ze stali 304. Charakteryzuje je również podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni.

Co ważne, rondle wykonane ze stali typu 21/0 nie zawierają szkodliwych dla zdrowia ludzkiego manganu i niklu.

Specjalna konstrukcja dna kapsułowego rozprowadza ciepło równomiernie po całej powierzchni spodu, co zwiększa stopień wykorzystania ciepła i efektywność gotowania. Przekłada się to bezpośrednio na ich jakość oraz komfort pracy kucharza. Takie rozwiązanie zmniejsza również ryzyko przypalenia potraw.

Wkładka ferromagnetyczna w dnie pozwala na stosowanie rondli YATO na każdym rodzaju kuchenek, takich jak:

  • elektryczna
  • indukcyjna
  • gazowa
  • ceramiczna

Boczne ściany rondla są wykonane z grubej stali, utrzymującej temperaturę dłużej niż standardowe naczynia ze stali typu 304.

W rondlach YATO zastosowano wyjątkowo masywne i nienagrzewające się, solidnie zamocowane uchwyty. Gwarantuje to bezpieczeństwo i wieloletnią trwałość użytkowania.


Pojemność2 l
Średnica20 cm
Wysokość6.5 cm
Grubość ścianki0.8 mm
Materiał ściankistal nierdzewna 21/0
Wykończenie powierzchnisatynowa
Rodzaj dnakapsułowe, trójwarstwowe
Grubość warstwy zewnętrznej dna0.8 mm
Materiał warstwy zewnętrznej dnastal nierdzewna 430
Grubość wkładu kapsułowego4 mm
Materiał wkładu kapsułowegoaluminium
Pokrywkanie
Nitowane uchwytynie
Nienagrzewające się uchwyty, rękojeścitak
Podziałka pojemnościnie
Możliwość mycia w zmywarcetak
Odporność na uszkodzenia mechanicznetak
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentówtak
Kompatybilność z płytami grzewczymielektryczne, indukcyjne, gazowe, ceramiczne

Do góry