Brak produktów
YG-00292
Nowy produkt
Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej, GN 1/6, 150 mm, pojemność 2,5 l. Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996. Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C. Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C. Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej gn 1/6 150mm 2,5l
Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej, GN 1/6, 150 mm, pojemność 2,5 l. Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996. Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C. Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C. Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Pojemnik gastronomiczny ze stali nierdzewnej, GN 1/6, 150 mm, pojemność 2,5 l. Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996. Pojemniki GN służą do przechowywania żywności w warunkach chłodniczych i mroźniczych - do -40°C. Idealnie nadają się również do wykorzystania w zakresie wyższych temperatur - do 300°C. Dzięki temu można je używać w technologii pieców konwekcyjno-parowych. Charakteryzuje je podwyższona odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie kwasów organicznych i detergentów. Właśnie dlatego, nadają się do mycia w zmywarkach oraz są odporne na intensywne szorowanie powierzchni. Szczególną uwagę przyłożono do detali, takich jak zaokrąglone naroża czy gładkie ranty, które zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa oraz higieny użytkowania. Dodatkowe przetłoczenie na obwodzie każdego pojemnika wzmacnia jego konstrukcję, zabezpieczając go przed zagnieceniami powstałymi podczas eksploatacji i umożliwia piętrowe składowanie.
Wysokość | 150 mm |
Rozmiar | GN 1/6 |
Długość | 176 mm |
Szerokość | 162 mm |
Grubość | 0.7 mm |
Pojemność | 2.5 l |
Materiał | stal nierdzewna 201 |
Wykończenie powierzchni | satynowa |
Temperatura robocza | -40 ~ +300 ˚C |
Perforowany | nie |
Możliwość używania w piekarniku, piecu | tak, do 300˚C |
Możliwość piętrowania | tak |
Łatwe czyszczenie | tak |
Odporność na uszkodzenia mechaniczne | tak |
Odporność na działanie kwasów organicznych i detergentów | tak |
Możliwość mycia w zmywarce | tak |
Norma | GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996 |
Zastosowanie | do przechowywania żywności oraz jej eksponowania w witrynach i ladach chłodniczych |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry