Brak produktów
YG-02411
Nowy produkt
Szpatuła cukiernicza wąska o długości całkowitej 440mm marki YATO YG-02411.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o grubości profilu 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 310mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Do
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Szpatuła cukiernicza wąska 310/ 440mm
Szpatuła cukiernicza wąska o długości całkowitej 440mm marki YATO YG-02411.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o grubości profilu 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 310mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Do
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Szpatuła cukiernicza wąska o długości całkowitej 440mm marki YATO YG-02411.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o grubości profilu 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 310mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Dodatkowo szpatuła jest łatwa w utrzymaniu w czysztości i można ją myć w zmywarce.
Długość całkowita | 440 mm |
Rodzaj | płaska |
Długość części roboczej | 310 mm |
Szerokość części roboczej | 40 mm |
Długość rękojeści | 130 mm |
Grubość profilu | 1 mm |
Materiał | stal nierdzewna 420 |
Materiał rękojeści | PVC |
Możliwość mycia w zmywarce | tak |
Łatwe czyszczenie | tak |
Zastosowanie | wyrównywanie powierzchni ciast, rozsmarowywanie kremów, rozprowadzanie polewy na wypiekach, opróżnianie naczyń z resztek gęstego kremu |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry