Brak produktów
YG-02416
Nowy produkt
Szpatuła cukiernicza kątowa wąska o długości całkowitej 430mm marki YATO YG-02416.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o wygiętym profilu o grubości 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 300mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Szpatuła cukiernicza kątowa – wąska 300/ 430 mm
Szpatuła cukiernicza kątowa wąska o długości całkowitej 430mm marki YATO YG-02416.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o wygiętym profilu o grubości 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 300mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Szpatuła cukiernicza kątowa wąska o długości całkowitej 430mm marki YATO YG-02416.
Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej SS420 o wygiętym profilu o grubości 1,0mm. Gwarantuje to, że szpatuła jest bardzo wytrzymała, a jednocześnie elastyczna.
Długość części roboczej wynosi 300mm a szerokość 40mm.
Elastyczne ostrze z zaokrągloną końcówką ułatwia rozprowadzanie masy cukierniczej.
Natomiast plastikowa rączka w czarnym kolorze o długości 130mm gwarantuje wysoki komfort pracy i wygodę użytkowania.
Dodatkowo szpatuła jest łatwa w utrzymaniu w czysztości i można ją myć w zmywarce.
Długość całkowita | 430 mm |
Rodzaj | kątowa |
Długość części roboczej | 300 mm |
Szerokość części roboczej | 40 mm |
Długość rękojeści | 130 mm |
Grubość profilu | 1 mm |
Materiał | stal nierdzewna 420 |
Materiał rękojeści | PVC |
Możliwość mycia w zmywarce | tak |
Łatwe czyszczenie | tak |
Zastosowanie | wyrównywanie powierzchni ciast, rozsmarowywanie kremów, rozprowadzanie polewy na wypiekach, opróżnianie naczyń z resztek gęstego kremu |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry