Brak produktów
YG-02232
Nowy produkt
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Nóż do wędlin 275mm
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Nóż do wędlin marki YATO o długości ostrza 290mm.
Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:
Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii. Szczególnie polecany jest do krojenia wędlin czy łososi.
Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie czy ostrzenie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest nóż kucharski YATO.
Istotnym elementem noża YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy. Gładka powierzchnia, bez połączeń nitowanych, uniemożliwia gromadzenie się resztak co jest zgodne z wymogami HACCP.
Ważnym zagadnieniewm jest także kwestia bezpieczeństaw podczas użytkowania. Dlatego nóż YATO posiada specjalną nasadę przy połączeniu ostrza z rękojeścią. Zapobiega ona ześlizgnięciu się dłoni na ostrze eleminując ryzyko poważnego skaleczenia się.
Całkowita długość noża wynosi 425mm, a ostrza 290mm. Jego grubość 2,5mm gwarantuje bardzo dużą stabilność noża podczas pracy.
Nóż pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.
Materiał ostrza | niemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15 |
Wykończenie ostrza | satynowe |
Twardość | 55-58 HRC |
Materiał rękojeści | PP |
Długość całkowita | 425 mm |
Długość ostrza | 290 mm |
Grubość ostrza | 2.5 mm |
Zastosowanie | do krojenia szynki, wędlin, serów lub łososia |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry