Zakładki

Maszynka do mielenia mięsa 250kg/h

YG-03235

Nowy produkt

Maszynka do mielenia mięsa przeznaczona do użytku profesjonalnego w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.

Polecana do przygotowywania wyrobów mięsnych, wędlin, kiełbas.

  • korpus wykonany z aluminium
  • elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • silnik o mocy 750 W, który umożliwia zmielenie 250 kg mięsa w ciągu godziny
  • prędkość obrotowa: 193/225 obr./min
  • 4-ramienny nóż
  • średnice oczek: 6 i 8 mm
  • popychacz z polietylenu
  • antypoślizgowe nóżki
  • zasilanie: 220~240 V

Więcej szczegółów

1 832,70 zł brutto

Więcej informacji

250_kg-h.pngSS.pngAl.pngPE.png

Maszynka do mielenia mięsa przeznaczona do użytku profesjonalnego w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.

Polecana do przygotowywania wyrobów mięsnych, wędlin, kiełbas.

  • korpus wykonany z aluminium
  • elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • silnik o mocy 750 W, który umożliwia zmielenie 250 kg mięsa w ciągu godziny
  • prędkość obrotowa: 193/225 obr./min
  • 4-ramienny nóż
  • średnice oczek: 6 i 8 mm
  • popychacz z polietylenu
  • antypoślizgowe nóżki
  • zasilanie: 220~240 V

Moc750 W
Wydajność250 kg/h
Napięcie220-230 V a.c.
Częstotliwość50/60 Hz
Wymiary440x200x370 mm
Materiał obudowyaluminium
Wykończenie powierzchnianodowana
Materiał tackistal nierdzewna
System Ungernie
Rodzaj noża4-ramienny, jednostronny
Materiał ostrzastal nierdzewna
Średnica sitka81.5 mm
Średnica otworów sitka6, 8 mm
Materiał sitstal nierdzewna
Materiał popychaczaPE
Bieg wstecznytak
Wyłącznik bezpieczeństwanie
Stopka antypoślizgowatak
Klasa izolacji elektrycznejI
Stopień ochronyIPX0
Ciśnienie akustyczne78.3 ± 3.0 dB(A)
Moc akustyczna93.1 ± 3.0 dB(A)
Masa21 kg
Kompatybilne z(e)YG-03236, YG-03237, YG-03238, YG-03265, YG-03266, YG-03267, YG-03270, YG-03271, YG-03272, YG-03273, YG-03274, YG-03239
Zastosowaniedo mielenia mięsa pozbawionego twardych fragmentów kości i chrząstek

Do góry