Zakładki

Kotleciarka elektryczna 450w

YG-03300

Nowy produkt

Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.

  • korpus i elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • maksymalna grubość porcji mięsa: 22 mm
  • prędkość noży zmiękczających: 170/200 obr./min
  • moc: 450 W
  • szerokość wałka: 192 mm
  • wymiary otworu wsadowego: 25 x 192 mm
  • antypoślizgowe nóżki
  • zasilanie: 220~240 V

Więcej szczegółów

1 832,70 zł brutto

Więcej informacji

450_W.png170_200_min-1.pngSS.png

Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.

  • korpus i elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • maksymalna grubość porcji mięsa: 22 mm
  • prędkość noży zmiękczających: 170/200 obr./min
  • moc: 450 W
  • szerokość wałka: 192 mm
  • wymiary otworu wsadowego: 25 x 192 mm
  • antypoślizgowe nóżki
  • zasilanie: 220~240 V

Moc450 W
Napięcie220-230 V a.c.
Częstotliwość50 Hz
Wymiary350x200x240 mm
Rozmiar otworu wsadowego25x192 mm
Szerokość porcji mięsa6-168 mm
Grubość porcji mięsa3-22 mm
Szerokość wałków roboczych168 mm
Materiał korpusustal nierdzewna
Materiał części roboczejstal nierdzewna
Stopka antypoślizgowatak
Klasa izolacji elektrycznejI
Stopień ochronyIPX0
Masa20 kg
Kompatybilne z(e)YG-03301, YG-03302
Zastosowaniedo szybkiego i wydajnego przygotowania (rozbicia i zmiękczenia) mięsa wieprzowego i wołowego na kotlety

Do góry