Brak produktów
YG-03300
Nowy produkt
Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kotleciarka elektryczna 450w
Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Moc | 450 W |
Napięcie | 220-230 V a.c. |
Częstotliwość | 50 Hz |
Wymiary | 350x200x240 mm |
Rozmiar otworu wsadowego | 25x192 mm |
Szerokość porcji mięsa | 6-168 mm |
Grubość porcji mięsa | 3-22 mm |
Szerokość wałków roboczych | 168 mm |
Materiał korpusu | stal nierdzewna |
Materiał części roboczej | stal nierdzewna |
Stopka antypoślizgowa | tak |
Klasa izolacji elektrycznej | I |
Stopień ochrony | IPX0 |
Masa | 20 kg |
Kompatybilne z(e) | YG-03301, YG-03302 |
Zastosowanie | do szybkiego i wydajnego przygotowania (rozbicia i zmiękczenia) mięsa wieprzowego i wołowego na kotlety |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry