Zakładki

Kotleciarka ręczna

YG-03305

Nowy produkt

Kotleciarka ręczna przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.

Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.

  • korpus i elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • maks. grubość porcji mięsa: 22 mm
  • długość wałka: 192 mm
  • wymiary otworu wsadowego: 25 x 192 mm
  • antypoślizgowe nóżki

Więcej szczegółów

917,58 zł brutto

Więcej informacji

SS.png

Kotleciarka ręczna przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.

Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.

  • korpus i elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
  • maks. grubość porcji mięsa: 22 mm
  • długość wałka: 192 mm
  • wymiary otworu wsadowego: 25 x 192 mm
  • antypoślizgowe nóżki

Wymiary330x265x240 mm
Rozmiar otworu wsadowego25x192 mm
Grubość porcji mięsa3-22 mm
Szerokość wałków roboczych135 mm
Materiał korpusustal nierdzewna
Materiał części roboczejstal nierdzewna
Materiał rękojeścialuminium
Stopka antypoślizgowatak
Masa5.8 kg
Kompatybilne z(e)YG-03306
Zastosowaniedo szybkiego i wydajnego przygotowania (rozbicia i zmiękczenia) mięsa wieprzowego i wołowego na kotlety

Do góry