Brak produktów
YG-03305
Nowy produkt
Kotleciarka ręczna przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kotleciarka ręczna
Kotleciarka ręczna przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Kotleciarka ręczna przeznaczona do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
Wymiary | 330x265x240 mm |
Rozmiar otworu wsadowego | 25x192 mm |
Grubość porcji mięsa | 3-22 mm |
Szerokość wałków roboczych | 135 mm |
Materiał korpusu | stal nierdzewna |
Materiał części roboczej | stal nierdzewna |
Materiał rękojeści | aluminium |
Stopka antypoślizgowa | tak |
Masa | 5.8 kg |
Kompatybilne z(e) | YG-03306 |
Zastosowanie | do szybkiego i wydajnego przygotowania (rozbicia i zmiękczenia) mięsa wieprzowego i wołowego na kotlety |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry