Brak produktów
YG-03060
Nowy produkt
Mikser spiralny marki YATO YG-03060 o pojemności 20L.
Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:
Szczególnie polecany do pizzerii, piekarni, cukierni.
Napędzany jest silnikiem o mocy 1500W, zasilany prądem 220~240V / 50Hz, za pomocą przekładni zębatkowej, która gwarantuje bardzo długą żywotność mechanizmu i użytkowania. Natomiast przeniesienie napędu następuje za pomocą paska napędowego, co ma szczególne znaczenie podczas serwisu urządzenia, ułatwiając jego wymianę.
Dzieża wraz ze spiralą obracają się jednocześnie ze stałą prędkością 247
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mikser spiralny 20l
Mikser spiralny marki YATO YG-03060 o pojemności 20L.
Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:
Szczególnie polecany do pizzerii, piekarni, cukierni.
Napędzany jest silnikiem o mocy 1500W, zasilany prądem 220~240V / 50Hz, za pomocą przekładni zębatkowej, która gwarantuje bardzo długą żywotność mechanizmu i użytkowania. Natomiast przeniesienie napędu następuje za pomocą paska napędowego, co ma szczególne znaczenie podczas serwisu urządzenia, ułatwiając jego wymianę.
Dzieża wraz ze spiralą obracają się jednocześnie ze stałą prędkością 247
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Mikser spiralny marki YATO YG-03060 o pojemności 20L.
Mikser przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich takich jak:
Szczególnie polecany do pizzerii, piekarni, cukierni.
Napędzany jest silnikiem o mocy 1500W, zasilany prądem 220~240V / 50Hz, za pomocą przekładni zębatkowej, która gwarantuje bardzo długą żywotność mechanizmu i użytkowania. Natomiast przeniesienie napędu następuje za pomocą paska napędowego, co ma szczególne znaczenie podczas serwisu urządzenia, ułatwiając jego wymianę.
Dzieża wraz ze spiralą obracają się jednocześnie ze stałą prędkością 247 obr/min.
Mikser o wymiarach 860x700x390mm waży 85kg. Korps wykonany z aluminium i stali malowany w kolorze białym jest łatwy w utrzymaniu w czystości. Natomiast dzieża oraz akcesoria dodatkowe zrobione są ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością.
Dzieża o pojemności 20L i średnicy wewnętrznej 360mm zamontowana jest na stałe. Maksymalny wsad ciasta wynosi 6 kg. Osłona ochronna ze stali nierdzewnej zabezpiecza przed przypadkowym włożeniem rąk lub jakichkolwiek przedmiotów do dzieży podczas pracy. Natomiast otwory wsypowe umożliwiają dodawanie poszczególnych składników podczas wyrabiania ciasta.
Mikser posiada zabezpieczenie automatycznie wyłączające urządzenie przy próbie otworzenia osłony ochronnej. Dodatkowo mikser wyposażony jest w wyłącznik bezpieczeństwa, dzięki któremu następuje automatyczne przerwanie pracy.
Na umieszczonym frontalnie panelu sterującym jest dodatkowa kontrolka sygnalizująca podłączenie urządzenia do sieci elektrycznej ostrzegając przed przypadkowym uruchomieniem miksera podczas czyszczenia.
Mikser w zestawie posiada akcesoria:
Mikser spiralny do wyrabiania ciast ciężkich, np.: - na pizzę, - pierogi, - pączki, - chleb.
Pojemność misy | 20 l |
Moc | 1500 W |
Obroty | 247 min⁻¹ |
Napięcie | 220-240 V a.c. |
Częstotliwość | 50/60 Hz |
Wymiary | 860x700x390 mm |
Średnica misy | 360/390 mm |
Maks. obciążenie misy | 6 kg |
Materiał obudowy | żeliwo, aluminium |
Materiał misy | stal nierdzewna |
Liczba poziomów prędkości | stała prędkość obrotu misy i mieszadła |
Uchylna głowica robocza | tak |
Blokada uchylania głowicy roboczej | tak |
Cyfrowy panel sterowania | nie |
Ustawianie czasu (timer) | nie |
Lampka kontrolna | tak |
Wyłącznik bezpieczeństwa | tak |
Zabezpieczenie przed pracą z otwartą osłoną | tak |
Przekładnia | zębata, paskowa |
Klasa izolacji elektrycznej | I |
Stopień ochrony | IPX0 |
Masa | 85 kg |
Zawartość zestawu | mikser, misa, osłona, hak do wyrabiania ciast cięzkich, nóż odcinający |
© 2025 Kuba
Projekt i wykonanie: SEMDoradcy
Do góry