Zakładki

Widelec do mięsa 180mm

YG-02216

Nowy produkt

Widelec do mięsa marki Yato o długości ostrza 180mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo trwałe i sztywne
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu widelce do mięsa marki Yato doskonale nadają się do profesjonalnego wykorzystania w gastronomii. Szczególnie polecane są do hoteli, restauracji czy bufetów.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest widelec do mięsa Yato.

  • istotnym elementem widelca Yato

Więcej szczegółów

23,12 zł brutto

Więcej informacji

GERMAN_STEEL.pngHRC_55-58.png

Widelec do mięsa marki Yato o długości ostrza 180mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo trwałe i sztywne
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu widelce do mięsa marki Yato doskonale nadają się do profesjonalnego wykorzystania w gastronomii. Szczególnie polecane są do hoteli, restauracji czy bufetów.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest widelec do mięsa Yato.

  • istotnym elementem widelca Yato jest rękojeść, wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy
  • gładka powierzchnia i starannie wypolerowane połączenia nitowe, uniemożliwiają gromadzenie się resztek, co jest zgodne z wymogami HACCP
  • całkowita długość widelca wynosi 310mm, a zębów 180mm
  • widelec pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym

Materiał ostrzaniemiecka stal nierdzewna X50CrMoV15
Wykończenie ostrzasatynowe
Twardość55-58 HRC
Materiał rękojeściPP
Długość całkowita310 mm
Długość części roboczej180 mm
Zastosowanieprzyrządzanie i serwowanie mięs, niezależnie od ich rodzaju

Do góry